Feestjes & bijeenkomsten

FORMULE 1

FunOase biedt ook kinderfeestjes ( of  familiefeestjes ) aan waarbij je je versnaperingen van thuis kan meebrengen.

Wij reserveren voor de jarige een feesttafel en u brengt van thuis het nodige mee zoals een taart, snacks, pannenkoekjes, hotdogs, eigen drankjes, bekers, bordjes, bestek, wat versiering en tafeldoek.

Een microgolf is ter uw beschikking in de speeltuin om alles op te warmen.

Deze feestelijke formule aan 8,50 € per persoon is inclusief:

 • Reservatie van je gepersonaliseerde feesttafelfeestje1
 • Drie uur lang mega-speelplezier
 • Gratis uitnodigingskaartjes

Info & reservatie

 • Tel: 016 62 42 88 of  GSM 0498 15 25 20
 • Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
FORMULE 2
*** tijdelijk niet beschikbaar wegens sluiting keuken brasserie Brunoase ***

Per feestje heb je de keuze uit volgende gerechtjes aan

de tarief van 16,50 € per kind (tarief geldig tot de leeftijd van 12 jaar):

 • Pannenkoeken met suiker
 • Frietjesfestijn met gefrituurde snacks
 • Spagetti met bolognese

Inclusief 1 dessertje en 1 drankje. Om de kinderen maximaal speelplezier te gunnen, worden de menu's opgediend in de centrale horeca van Sportoase. Alle kindjes dienen het zelfde gerechtje te nuttigen.

Picknick is enkel in de speelzaal toegestaan!

Info & reservatie

Goed om te weten:

 • Wenst u wat meer speelcomfort voor de kindjes en wenst u de kindjes wat makkelijker te kunnen begeleiden, dan is woensdag namiddag het perfecte moment om een feestje in te plannen.
 • Feestjes dienen steeds voorafgaandelijk te worden gereserveerd volgens één van de hierboven vermelde formules 1 of 2. Reserveren kan tijdens de openingsuren via 016 62 42 88 ofwel 7 dagen op 7 via het GSM nummer 0498 15 25 20 ofwel via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , ofwel persoonlijk aan de balie van de binnenspeeltuin tijdens de openingsuren.
 • Feestjes gaan door : ofwel van 10u tot 13u, ofwel van 14u tot 17u. Andere uren zijn enkel mogelijk op aanvraag en mits beschikbaarheden.
 • Feestjes worden geboekt met een aantal van minstens 8 kindjes/personen. Bent u met minder dan 8 kindjes/personen aanwezig, dan kan het feestje doorgaan zoals voorzien maar dan zal u evenwel voor minstens 8 kindjes/personen worden aangerekend.
 • Tijdelijke acties (zoals bijvoorbeeld specifieke kortingen op toegangstarieven) of kortingen (zoals groepstarieven) zijn niet van toepassing op de tarieven van kinderfeestjes.
 • Beurtenkaarten worden niet aanvaard voor het houden van feestjes in de binnenspeeltuin.
 • Bij het reserveren van een feestje dient een voorschot te worden geregeld van minimum 30 euro. Dit voorschot kan worden betaald aan de balie van de binnenspeeltuin ofwel overgeschreven op rekening nummer IBAN : BE90 0689 1044 2532 op naam van Fly'nVie bvba met in mededeling de vermelding : feestje (voornaam jarige), datum en aanvangsuur van het feestje. Het saldo wordt de dag zelf van het feestje geregeld ofwel cash ofwel via Bancontact.
 • Indien het feestje niet kan doorgaan wegens vb. ziekte van de jarige, dan kan u ofwel het feestje verplaatsen naar een andere datum ofwel het feestje annuleren. Mits het voorleggen van een doktersbriefje als bewijs van ziekte, kan het voorschot u worden terugbetaald. Bij volledige annulatie van het feestje voor redenen andere dan ziekte, wordt het voorschotje niet terugbetaald.
 • Racen op het autocircuit, ritjes op de kiddie rides en spelen op de airhockey's zijn niet inbegrepen in de prijs van de feestjes.
 • Uit veiligheidsoverweging zijn drankjes uit glazen flessen (zowel voor de kinderen als voor volwassenen) niet toegestaan in de binnenspeeltuin.
 • Bij kinderfeestjes heeft 1 begeleider (of ouder)  gratis toegang tot de speeltuin per reeks van 5 kinderen (vb. 10 kinderen = 2 begeleiders/ouders gratis toegang). Bijkomende kinderen (vanaf de leeftijd van 1 jaar), begeleiders, ouders of bezoekers die aansluiten bij het feestje worden een toegangsticket aangerekend van 8,50 euro. Indien de bezoeker, al dan niet met opzet, foutieve informatie doorgeeft aan de baliebediende om andere tarieven te bekomen, dan wordt er sowieso een tarief van 8,50 euro aangerekend aan de bezoeker, ook in geval van twijfelsituaties. Het feesttarief is geldig voor kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar.
 • U kan ook uw familiefeestjes of vriendenbijeenkomsten bij FunOase organiseren tijdens de openingsuren. Dit is enkel mogelijk na reservatie en aan de tarief van 8,50 euro per persoon (ttz. alle kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar, alsook alle volwassenen worden u aan dezelfde tarief aangerekend). Zo kan je gerust eigen drankjes, taart cake of versnaperingen meebrengen naar de binnenspeeltuin.
 • Opgelet : taart, gebak of cake nuttigen in de binnenspeeltuin wordt aanzien als een feestje en dit ongeacht of u al dan niet voorafgaandelijk zou hebben gereserveerd. Hiervoor zal de tarief van 8,50 euro per persoon (ongeacht de leeftijd van de deelnemers of het aantal deelnemende personen) worden aangerekend.
 • De organiserende ouders zijn verantwoordelijk voor de deelnemende kindjes op het feestje en dienen steeds in te staan voor de begeleiding ervan. De organiserende ouders ontvangen de deelnemende kindjes en hun respectievelijke ouders op de gang van het gebouw.  De deelnemende kindjes kunnen de binnenspeeltuin betreden nadat ze van de baliemedewerker een stempel op de hand hebben gekregen. Voor de veiligheid en om de drukte in de binnenspeeltuin zo veel mogelijk te beperken, worden de ouders van de deelnemende kindjes gevraagd niet mee binnen in de binnenspeeltuin te gaan bij het brengen of ophalen van hun kindjes.  Aan het einde van het feestje dienen de organiserende ouders alle kindjes tezamen naar de gang van het gebouw te begeleiden waar de ouders van de genodigden even op hun sproetjes kunnen wachten.

Kinderanimatie

 • Op aanvraag voorzien wij extra kinderanimatie vb. kindergrime
 • Tarief: op aanvraag

Uitnodiging

pdf_logo Klik hier om zelf je uitnodigingen af te drukken (pdf), vouw op de lijn, vul alle velden in en overhandig aan je vriendjes.

Voorbedrukte uitnodigingskaartjes zijn gratis verkrijgbaar aan de balie van de binnenspeeltuin FunOase.

Om dit bestand te openen heb je Adobe Acrobat nodig, klik hier om de gratis Acrobat te downloaden.

Groepsfoto feestjes

Klik op de foto om te vergroten

Een feestje ?

feest_ballonBudgetvriendelijke kinderfeestjes bij Fun Oase : kies uit twee mogelijke formules "met" of "zonder" horeca.

Lees meer ...

Sportoase Philipssite

bekerSportoase brengt gemeente en privé initiatief samen om sportfaciliteiten van de bovenste plank te bieden.

Lees meer ...

Speciale groepstarieven

Bij Fun Oase kunnen groepen genieten van speciale toegangstarieven.

Lees meer ...

Fun Oase | Sportoase Philipssite | Leuven | Tel: 016 62 42 88 - GSM 0498 15 25 20 - BTW nr 0700.184.503